Yhteystiedot ja info

Olen luontaishoitaja ja energiahoitaja, tarjoan erilaisia hoitovaihtoehtoja terveytesi hyväksi sekä elämänpolullesi apua ja ohjausta.

Olen opiskellut vuosien varrella mm. Provitan luontaistuotetietouden koulutuksissa ravinto-oppia, anatomiaa ja fysiologiaa, A. Vogelin kasvilääkintää, Biomeridianin bioresonanssiterapiaa, kinesiologiaa, erilaisia energiahoitoja, mm. reikiä ja Suomen Energiahoitajien hoitoja sekä olen seurannut monien eri terveys- ja ravintogurujen oppeja ympäri maailman jo vuosikymmenten ajan. Opiskelusta terveyden saralla on tullut elämäntapa ja mottonani on ”elä niin kuin opetat”.

Olen valmistunut myös Valkoisen Liekin Voiman Intuitiivinen kanavointi -koulutuksesta. Minulla on ilo saada kanavoida viestejä viisailta, rakastavilta ja kauniilta valon olennoilta. Voit pyytää heiltä kauttani apua ja ohjausta haluamaasi asiaan tai ihan vain tähän päivään sopivaa viestiä.

Annan ravinto- ja elämäntapaohjeita hyvän olon ja terveyden saavuttamiseksi juuri sinulle yksilöllisesti räätälöitynä. Voimme keskustella eri syistä sairastumiselle, joka avaa jo uuden polun mahdollisuuteen tervehtyä. Voimme tehdä pidempiaikaisen hoitosuunnitelman jossa edetään askel askeleelta kohti asetettua tavoitetta. Työkaluna voimme käyttää bioresonanssilaitetta jolla voidaan mitata kehon tasapainotiloja ja yleistä terveydentilaa.

Kauttani saa myös erilaisia yrttejä, ravintovalmisteita, vitamiini- ja hivenainevalmisteita sekä eteerisiä öljyjä.

 


LINNUNLAULU LOGO

Maria Asikainen 040 7740 145

hoitolalinnunlaulu(at)gmail.com


green-light-1532757-640x480«Nature give us everything we need to protect and maintain our health»   – A. Vogel