JuicePLUS+

ekaJuicePLUS+ edustajana haluan auttaa sinua terveellisemmän ja nautinnollisemman elämän saavuttamisessa. Kauttani saat tilattua itsellesi näitä maailman parhaimmiksi tituleerattuja ravintovalmisteita! Jos haluat voida todella hyvin, elimistösi tarvitsee paljon arvokkaita ravinteita. Sinun on nautittava tasapainoisesta ruokavaliosta tunteaksesi olosi voimaantuneeksi.

JuicePLUS+ kapselit sisältävät 30 erilaista kypsänä poimittua kasvista, hedelmää ja marjaa, jotka on ensin kylmäpuristettu mehuksi ja sen jälkeen kuivattu jauheeksi alle +40C lämmössä. Ne ovat siis raakaruokajauhetta ja ne sisältävät noiden kasvisten kaikki ravinteet ja ovat todella helposti imeytyvässä muodossa, koska niistä on poistettu kasvikuitu, mikä haittaa ravinteiden imeytymistä. Suurin osa raaka-aineista on luomua ja nekin mitkä eivät ole luomutiloilta, ovat hyvin tarkan valvonnan alla, eikä mitään torjunta-ainejäämiä tai muita kemikaaleja ole. Kasvikset, hedelmät ja marjat ovat kapseleissa kokonaan aina siemenineen, kuorineen ja kaikkine fytoravinteineen. Fytoravinteet eli luonnollisesti esiintyvät kemialliset yhdisteet toimivat kasvien luonnollisena puolustusjärjestelmänä ja antavat samalla niille niiden värin, aromin ja maun.

Juice Plus on ravintovalmiste eikä sitä luokitella vitamiinivalmisteeksi. Vitamiineiksi voidaan luokitella vain elämälle täysin välttämättömät ravinteet. Juice Plussan taika on hyvin terveellistäkin ruokaa nauttiville ennen kaikkea siinä, että 30 erilaista kasvista, hedelmää ja marjaa on näin helposti saatavassa ja hyvin imeytyvässä muodossa. Hormonitasapainon saavuttamisessa ravinnekylläisyys on tärkeimpiä paranemista edistäviä tekijöitä, sillä ravittu ja puhdas keho kykenee korjaamaan itseään nopeammin, stressitasot laskevat ja esimerkiksi unesta tulee syvempää, kun kehon ei tarvitse jäädä yöksi kaipailemaan puuttuvia ravinteita. Urheilijan ja kuntoilijan näkökulmasta ravitsemuksellinen tavoite harjoitellessa ja kilpaillessa on palautumisessa, joka vaatii tuoreravinnosta saatavia antioksidantteja torjumaan vapaiden radikaalien vaikutuksia. Urheilussa tulisi ravitsemuksen avulla keskittyä pysymään terveenä ja palautumaan jotta voi kehittyä!

JuicePLUS+ kapselit antavat käyttäjälleen ravinnekylläisen olon. Napostelun tarve loppuu ja makeanhimo lähtee. Energia lisääntyy, uni paranee, hiukset ja kynnet vahvistuvat, iho paranee. Yleisvointi paranee hurjasti. Näin ainakin meillä ja kaikilla muilla, jotka ovat kokemuksiaan kertoneet.

Fytoravinteet

Fytoravinteet eli luonnollisesti esiintyvät, biologisesti aktiiviset, kemialliset yhdisteet toimivat kasvien luonnollisena puolustusjärjestelmänä ja antavat samalla niille niiden värin, aromin ja maun. Mitä voimakkaammat värit, vahvemmat tuoksut ja maut kasvissa on, sitä enemmän siinä on ravinteita.

Tämä on helppo huomata, kun syö talven jälkeen ensimmäistä kertaa auringossa kypsäksi asti kypsyneen tomaatin. Sen maku, tuoksu ja koostumus ovat täysin erilaisia kuin valjussa kasvihuonetomaatissa, joka on puoliraaka vielä marketin hyllylläkin.

Kaikki markettikasvikset ja hedelmät ovat poimittu raakana, pois lukien kesäaikaan hyllyssä olevat sesonkituotteet, kuten mansikat. Eivät ne muuten kestäisi jopa päivien kuljetusta tilalta tukkuliikkeeseen ja tukusta markettiin.

Espanjalaiset kasvikset matkaavat viikon Suomeen, joten niitä ei voida kypsinä kerätä. Kasviksessa on juuri se määrä ravinteita, jotka siinä on ollut sadonkorjuuhetkellä. Vaikka kasvikset kypsyvät vielä kotonakin, ei niihin tule mistään enempää ravinteita. Ne ovat siis valtaosaltaan ravinneköyhiä ja vetisiä. Lisäksi niitä vielä myydään kilohinnalla, ei ravinnemäärään perustuvalla hinnoittelulla, joten viljelijälle kannattavampaa tuottaa vetisiä ja painavia kasviksia, kuin pieniä ja ravinnetiheitä kasviksia.

Fytoravinteilla tiedetään olevan valtavan paljon suotuisia terveysvaikutuksia ja oikealla, ravinteikkaalla ruoalla voi jopa parantua sairauksista. Voidaankin sanoa, että jokainen suupala, minkä suuhusi laitat, joko parantaa sinua tai sairastuttaa sinua, valinta on jokaisella itsellään.

Fytoravinteita on tällä hetkellä tunnistettu jo kymmeniä tuhansia, mutta tiede ei vielä edes osaa tutkia kaikkia kasvisten ominaisuuksia, eikä sitä, miten fytoravinne kokonaisuuteen vaikuttaa, saati sitä, miten eri fytoravinteet vaikuttavat yhdessä lopputulokseen. Tämä on täysin sama asia, kuin geenienkin kanssa. Vielä 10 vuotta sitten geenitutkijat olivat sitä mieltä, että yksi geeni vaikuttaa yhteen asiaan. Sittemmin on huomattu, että samalla geenillä on lukuisia eri vaikutuksia, riippuen siitä mitkä olosuhteet sitä ympäröivät ja mitä aktiivisia geenejä sen ympärillä on. Geenit voivat myös aktivoitua ja sammua ympäristön vaikutuksesta. Yksi merkittävä geenejä ohjaava tekijä onkin ravinto. Kasvien fytoravinteet todennäköisesti toimivat samankaltaisten lainalaisuuksien puitteissa kuin geenitkin, joten on siis täysin mahdotonta lähteä pilkkomaan 30 eri kasvin fytokemian erillisiä vaikutuksia.

Juice PLUS+:a ei voi verrata normaaleihin vitamiinituotteisiin lukuisista syistä. Juice PLUS+:n pääaineosat ovat erittäin tiivistettyä hedelmä-, vihannes- ja marjajauhetta, josta saa arvokkaita fytoravinteita, sekä vitamiineja ja kivennäisaineita. Juice PLUS+:n erityinen arvo on näiden kaikkien luonnollisista lähteistä saatujen ravintoaineiden yhteistoiminnassa, ei erikseen laskettavien vitamiinimäärien annostelussa.

Kyseessä siis EI ole vitamiinivalmiste, vaan 30 erilaista kasvista. Puhdasta ruokaa siis. Nämä kapselit mahdollistavat ravinnekylläisyyden, jota länsimaisen sekasyöjän on miltei mahdotonta saavuttaa.

Ravinnekylläisyys tuntuu energiatason nousuna, sikeänä unena, näkyy ihossa, hiuksissa, lopettaa luonnollisesti napostelun tarpeen ja helpottaa sokerikierteestä vieroittautumisessa. Ne lähtevät auttamaan kehoasi puhdistumaan myrkkykuormasta, laskemaan kroonista tulehdustilaa, korjaamaan kudosvaurioita, hoitamaan ihoasi, kynsiäsi, hiuksiasi, laskemaan tulehdustilasta johtuvaa turvotusta.

Juice PLUS+ kapselit eivät kuitenkaan ole välttämättömiä tai ainoa keino saavuttaa ravinnekylläisyys. Voimme saada samanlaisen vaikutuksen mehustamalla 30 erilaista tuoretta, kypsää kasvista päivittäin tai juomalla mehut. Se on kuitenkin lähes kaikille meistä täydellinen mahdottomuus, minkä vuoksi samanlaiseen energiatasoon tai ravinnekylläisyyteen eivät ole päässeet asialle omistautuneet ihmisetkään, vaikka ovat täydellisesti tienneet, mitä ovat yrittäneet tehdä.

Juice PLUS+ on myös erittäin kustannustehokas, sillä kasvis-, marja- ja hedelmäkapselit maksavat päivässä vain 2.48€. Samalla rahalla ei taatusti saa samaa määrää ja yhtä monipuolisesti mehustettavia kasviksia kotiinsa mistään. Juice PLUS+ tuotteiden hienous piilee myös siinä, että niitä käyttämällä myös ihan syötävien kasvisten määrä ruokavaliossa lisääntyy, sillä keho alkaa haluta juuri niitä ravinteita, mitä ne eniten saavat, oli se sitten sokeri, tärkkelys tai terveelliset kasvikset.

Juice PLUS+ kapseleiden käyttö

Juice PLUS+ kapseleiden käyttö on helppo tapa, oikotie, jolla saamme lukemattoman määrän ravinteita, hivenaineita, antioksidantteja ja vitamiineja kypsistä kasviksista ja saavutamme täydellisen ravinnekylläisyyden, saman energisyyden mikä on tuttua pikkulapsille ja sellaisen terveyden, mikä ei ole apteekkien huonosti imeytyvillä synteettisillä vitamiineilla mahdollista. Juice PLUS+:n taika on hyvin terveellistäkin ruokaa nauttiville siinä, ettei kukaan superterveellisellä ruokavaliolla oleva ihminenkään voi mitenkään joka ikinen päivä mehustaa itselleen 30 erilaista kasvista, hedelmää ja marjaa. Juice PLUS+ voi joillekin olla se väylä, josta hän saa kipinän puhtaamman ravinnon pariin, sillä Juice PLUS+ kapselit ohjelmoivat kehon haluamaan terveellisempää ja ravinnetiheämpää ravintoa. Samalla ravinnekylläisyyden iskiessä tietoisuuteen, mieliteot karkki- ja leipähyllyllä vähenevät ja poistuvat nopeasti kokonaan. Myös ostoskorin sisältö alkaa muuttua tuoreemmaksi ja vihreämmäksi, kun keho alkaakin himoita parsakaalia, salaattia, kasviksia ja kaikkea vihreää.

Juice PLUS+ voi myös olla puhtaasta ravinnosta tietoiselle ihmiselle se oikotie, jolla on todella helppo saavuttaa täydellinen ravinnekylläisyys joka päivä.

Kaikki Juice PLUS+ tuotteet ovat kasvissyöjille sopivia, gluteenittomia ja maidottomia.

Yhdistettynä ruokavalioremonttiin kapselit tekevät todella ihmeitä. Suosittelemme aloittamaan kehon puhdistamisen helpolla detox-kuurilla kapseleiden aloittamisen yhteydessä tai vaikka heti kun olet tehnyt päätöksen Juicen hankkimisesta itsellesi. Kapselit saat itsellesi noin viikon kuluttua tilauksesta. Tässä hauska video, miten maksanpuhdistus muuttaa sinua, yhdessä Juicen kanssa https://www.youtube.com/watch?v=-PDjmaEc75s&feature=youtu.be

Lasten terveystutkimus

Lapset 4-21v saavat omat tuotteensa ilmaiseksi, jos aikuinen sitoutuu vuoden ajaksi ostamaan Juice-kapselit itselleen. Lisäksi tuolloin aikuinen sitoutuu täyttämään lasten terveystutkimuslomakkeen jossa kyselylomake lähetetään JuicePLUS+ asiakkaalle 2-3 kertaa vuodessa. 4-12-vuotiaille lapsille on ns. mehukarkit, joissa ravintoaineita on vähemmän kuin kapseleissa ja ne ovat pienemmille lapsille helpompi käyttää. 13-vuotiaasta eteenpäin lapset voivat käyttää aikuisten tavoin kapseleita. Kapseleiden sisältö voidaan avata ja sekoittaa esim. veteen tai smoothieen.
Muita JuicePLUS+ tuotteita   
drink Kapseleiden lisäksi JuicePLUS+:lla on Complete shake -pirtelöjauheet joita voi käyttää ateriankorvikkeena tai lisäravintona esim. matkoilla. Pirtelöistä saat orgaanisia proteiineja, jotka ovat peräisin soijasta, riisistä ja kikherneistä, arvokkaita rasvoja ja hiilihydraatteja – kaikki täydellisessä tasapainossa. Niinpä voit korvata pirtelöllö kokonaisen aterian! Pirtelöitä on saatavilla vaniljan tai suklaan makuisina. Samaten JuicePLUS+ Complete patukat ovat erinomaisia hätävaroja kun nälkä yllättää eikä ole ravitsevaa välipalaa saatavilla. Yksi patukka voi korvata kokonaisen aterian. Molemmat vaihtoehdot, Mixed Fruit Bar sekä Chocolate Bar sisältävät vain 210 kaloria. Koska kyse on ravitsemuksesta, ei liioista kaloreista. JuicePLUS+ Complete keitto toimii hyvin kun haluat lämpimän, helpon aterian. Booster on täydellinen lisä kaikille Juice PLUS+ Complete -tuotteille. Boosterin luonnolliset ainesosat kuten vihreä tee ja kauraöljy, tukevat sinua matkallasi kohti täydellistä vartaloa. Ainesosa glukomannaani ei ole ainoastaan innovatiivinen vaan auttaa ihmisiä myös säilyttämään laihtumista edistävän vähäkalorisen ruokavalion!
Annan JuicePLUS+ tuotteen tilatessasi ilmaisen ravintoneuvonnan ruokavaliomuutoksesi tueksi. Ota yhteyttä mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää tuotteesta tai tilauksen tekemisestä! Tästä linkistä pääset tilaamaan tuotteita: http://ma02177.juiceplus.com

Voin myös tehdä tilauksen puolestasi, paketti tulee suoraan kotiovellesi noin viikon kuluttua.

Mikäli jotain vielä jäi mietityttämään kapseleiden suhteen, voit käydä uusilla JuicePLUS+ tuotetietosivuillamme, sieltä löydät paljon tietoa mm. tutkimuksista, JuicePLUS+ on tutkituin markkinoilla oleva ravintolisä! Sivuilla tietoa myös valmistustavoista sekä käyttäjien kokemuksia. https://juiceplustuotetieto.com

tutkimuskuva