Energiahoidot

reiki-hands-master-training-shutterstock-purchase

Mikao Usuin Reiki

Reiki on yksinkertainen ja tehokas energiahoitomenetelmä. Reikin on kehittänyt japanilainen Mikao Usui 1900-luvun alkupuolella. Rei tarkoittaa universaalia henkistä viisautta ja tietoisuutta. Ki tarkoittaa elämänenergiaa, elämänvoimaa. Reiki on tullut Suomeen kanadalaisen Wanja Twanin kautta. Hänen oppilaastaan Aila Norlamosta tuli Suomen merkittävimpiä reikiopettajia.

Kaikessa elävässä virtaa ja sitä ympäröi elämänenergia. Kun elämänenergia on korkea ja se virtaa vapaasti, sairaudet eivät pääse puhkeamaan.

Reiki on energian värähtelyihin perustuva hoitomuoto. Reikihoidolla saadaan elämänenergia virtaamaan vapaasti ja näin helpotetaan kehon paranemisprosessia. Reikillä hoidetaan ja ylläpidetään terveyttä, kohotetaan elimistön vastustuskykyä, lievitetään kipuja, nopeutetaan kehon paranemisprosesseja ja kohotetaan energiatasoja. Reikihoito rentouttaa kehon ja mielen ja se edesauttaa niin fyysisen kuin henkisenkin puolen paranemista.

Reikihoidossa välitän käsieni kautta universaalia elämänvoimaa hoidettavaan ja hoidettavan oma energiamekanismi vetää juuri sopivan määrän energiaa ja ohjaa sen juuri niihin kehon ja mielen alueille, joissa on tarvetta. Reiki ei siis tule hoitajasta, eikä hoitajan ja hoidettavan energiat sekoitu keskenään. Reikihoidossa hoidettava lepää hoitopöydällä rauhallisessa ympäristössä. Käyn kehon läpi välittäen reikienergiaa käsieni kautta pään alueelle, kehon etu- ja selkäpuolelle. Hoidettavaksi kannattaa tulla mukavissa, kiristämättömissä vaatteissa, tarvittaessa saa kevyen peiton päällensä. Hoidon jälkeen on hyvä juoda vettä jotta liikkeelle lähteneet kuona-aineet saadaan paremmin poistumaan kehosta. Hoito vaikuttaa vielä 24 tuntia jälkeenpäin.

Kundaliinireiki

Kundaliinireiki on peräisin tanskalaiselta Ole Gabrielsenilta, joka vastaanotti kanavoiden tämän reikimuodon Mestari Kuthumilta. Olen saanut vihkimykseni Ole Gabrielsenilta sekä uuden päivitetyn vihkimyksen Ong Namon Joakim Kaipaiselta. Kundaliinireikihoito on nopea mutta hyvin tehokas energiahoitomuoto, joka sopii kaikille. Kundaliinireikihoito voidaan kohdistaa juuri siihen asiaan johon tarvitset tai haluat hoitoa, mutta teen hoidon aina intuitiivisesti ja yksilöllisesti hoidettavan tarpeisiin sopivaksi. Toisaalta hoito tapahtuu aina ”oikein” eikä koskaan voi tehdä mitään vahinkoa tai turhaa hoidettavan keholle tai mielelle. Hoidon kesto on 5-20 minuuttia, mutta hoitovaikutus voi kestää jopa 2 viikkoa.