Epson-suolakylpy

bear-1580040_1280

Epson-suolakylvyllä on paljon hyödyllisiä vaikutuksia terveyteen, se mm. työntää myrkyt ulos kehosta, parantaa lihasten ja hermoston toimintaa, vähentää tulehdusta ja tehostaa verenkiertoa.

Epson-suolaa eli karvassuolaa on käytetty monissa eri kulttuureissa satojen vuosian ajan monin eri tavoin. Sitä käytetään tänäkin päivänä puutarhanhoidossa, kodin siivouksessa ja kehon puhdistamisessa. Käyttämällä Epson-suolaa kylpyvedessä sillä on tehokas puhdistava vaikutus ja se auttaa monella tavalla parantamaan kipuja ja tulehduksia sekä yleistä hyvinvointia.

Epson-suola eroaa perinteisestä suolasta siten että se on puhdas mineraaliyhdistelmä magnesiumisulfaattia. Tällä mineraalilla on suuria terveysvaikutuksia jotka mahdollistavat kehon puhdistautumisen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Miten Epson-suolakylpy toimii?

Magnesiumsulfaatti imeytyy helposti ihon kautta elimistöön ja verenkiertoon. Ihon kautta keho saa mineraaleja ja se myöskin eliminoi myrkkyjä. Käyttämällä tehokasta mineraalisuolaa kylpyvedessä syntyy prosessi nimeltään käänteinen osmoosi. Tämä prosessi työntää suolaa ja haitallisia myrkkyjä kehosta ulos ja päästää magnesiumisulfaatin kehoon sisälle.

Magnesiumilla on suuri merkitys yli 325 entsyymin toiminnalle, se parantaa lihas- ja hermotoimintaa, vähentää tulehdusta ja parantaa verenkiertoa ja hapetusta koko kehossa. Sulfaatit ovat tärkeitä terveiden nivelten, ihon ja hermoston rakentamisessa. Epson-suola täydentää kehon magnesium- ja rikkitasoja. Se auttaa huuhtelemaan toksiineja kehosta ja auttaa rakentamaan tärkeitä proteiinimolekyylejä aivokudoksiin ja niveliin.

Säännölliset Epson-suolakyvyt ovat osoittautuneet auttavan erilaisiin vaivoihin kuten turvotuksiin, kihtiin, kynsisieneen, nyrjähdyksiin, mustelmiin, nivel- ja lihassärkyyn, se auttaa lihasten rentouttamisessa ja lihasten palautumisessa, ehkäisee kramppeja ja suonenvetoa, lisää fyysistä suorituskykyä, poistaa hienhajua, pehmentää ja kosteuttaa ihoa ja antaa hiuksiin tuuheutta .

Kylpy ei sovi sinulle mikäli olet raskaana, sinulla on nestevajaus tai jos sinulla on avoimia haavoja tai palovammoja iholla. Sydän- ja verisuonitauteja sairastavien on otettava selvää suolakylpyjen riskeistä luontaishoitoihin perehtyneeltä hoitajalta ennen aloitusta.

Mitä tarvitset Epson-suolakylpyä varten?

Varaa aikaa noin 40 minuuttia, 20 minuuttia toksiinien poistoon ja 20 minuuttia mineraalien imeyttämiseksi kehoon. Täytä kylpyammeesi lämpimällä vedellä. Vesijohtovedessä on viisainta käyttää suodatinta, ethän halua kylpeä vedessä jossa on klooria, fluoria, dioksiineja ja raskasmetalleja. Lisää Epson-suolaa seuraavasti:  Henkilön painokilot välillä 30-46 kg lisää 2 dl suolaa, 46-68 kg 3 dl suolaa, 68-90 kg 4 dl ja yli 90 kg 5 dl suolaa.

Lisäämällä 1 dl oliiviöljyä ihosi saa samalla hemmottelua kun polyfenolit liukenevat veteen ja antavat huiman antioksidanttilisän. Lisäämällä inkivääriä tai cayennepippuria voit tehostaa lämmön tuntua, tämä lisää hikoilua ja myrkkyjen poistumisessa elimistöstä. Voit lisätä 1 rkl tai 1 dl inkivääriä ja 1 rkl cayennepippuria, näin saat suuremman hyödyn myrkkyjen poistumiselle ja saat ekstralisän antioksidantteja.

Älä käytä saippuaa Epson-suolakylvyn yhteydessä, se häiritsee mineraalien imeytymistä ja myrkkyjen poistumista. Lepää vähintään tunti-kaksi kylvyn jälkeen, paitsi jos sinulla on niveltulehdus, jolloin kannattaa liikkua ettei nivelet jumiudu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s