Pitkää ikää ja huippua elämää etsimässä

rice-1822466_1280

Haluatko voida paremmin tänä vuonna, tai jo ensi kuussa, huomenna? Pysyvät muutokset omissa arkisissa tavoissa ja tottumuksissa ovat pidemmän ja terveemmän elämän takeet. Tässä joitakin, ehkä jopa ne tärkeimmät asiat joita kannattaa ottaa tavaksi jos haluaa huolehtia omasta hyvinvoinnistaan ja elää pitkän ja nautinnollisen elämän.

Vesi, ja nimenomaan hyvälaatuinen vesi! Jos ei ole lähdevettä saatavilla, hanki vedensuodatin. Vesi puhdistaa elimistöä ja pitää elimistön hereillä. Ravintoaineet liikkuvat ja kuona-aineet poistuvat, ihan ensimmäinen asia voinnin kohentamiseksi. Juo aamulla 3-7 dl ennen aamupalaa, päivän mittaan yhteensä 2-3 litraa.

Ota käyttöön D-vitamiini, mieluiten kalanmaksaöljystä eristetty esim. Bioteekin Super D-vitamiini, se imeytyy parhaiten. Taso kannattaa testauttaa verikokein aika ajoin. Käytä D-vitamiinia 50-200µg/vrk oman tarpeesi mukaan.

Laadukkaat öljyt. Omega3, ehdoton elimistön tulehdustilan korjaamisessa. Varmista että käyttämäsi omega3 kalaöljy on laadukasta ja hyvänmakuista. Hyviä omega3 kalaöljyjä on mm. Green Pasturen Blue Ice, Zinzino, Solgarin villilohiöljy tai Eskimon kalaöljyt.  Oliiviöljy, hamppuöljy, avokadoöljy ja kookosöljy ovat myös mahtavia öljyjä jokapäiväiseen käyttöön teollisen margariinin ja rypsiöljyn tilalle.

Liiku, löydä oma tapasi liikkua, tärkeintä ei ole parantunut ulkonäkö tai pullistelevat lihakset, tärkeintä on että liikunnasta nauttii ja siitä tulee hyvä olo. Parantunut ulkonäkö tulee sitten kaupanpäällisenä automaattisesti. Stressi on aina pahasta, älä turhaan rääkkää itsestäsi viimeisiä voimia kuntoilemalla verenmaku suussa. Muutenkin, etsi itsellesi nautintoa tuovia asioita elämään, me olemme täällä nauttiaksemme! Ruoastakaan ei pidä tehdä pakkomiellettä, pienin muutoksin ja laatua parantamalla saadaan jo paljon hyvää aikaan.

Pätkäpaasto. Suolistosi ja ruoansulatuselimistösi tarvitsee lepoa, paastotessasi saat rutkasti energiaa käyttöön suoliston, maksan, munuaisten ja muiden ruoansulatuselinten huilatessa. Pätkäpaasto tarkoittaa paastoamista 16-24 tuntia kerrallaan, mieluiten kerran viikossa, näin saat suurimman hyödyn ja parhaimmat tulokset. Miksi se kannattaa? Aineenvaihdunta tehostuu, rasvanpoltto tehostuu, aivot toimivat paremmin, hormonitoiminta tasapainottuu. Nämä eivät ole itsestään selviä asioita varsinkin kun olet ohittanut 30 ikävuoden.

Suolat ja mineraalit. Ota käyttöön puhdistamaton merisuola. Suolan ja mineraalien tärkeys on monelta unohtunut. Natrium, magnesium, kalium, jodi, boori ja muut mineraalit toimivat yhdessä ja pelastavat monelta vaivalta kun niiden tasapaino on kunnossa. Puhdistamaton merisuola sisältää noin 90 eri mineraalia oikeassa suhteessa. Suola on helppo nauttia veteen sekoitettuna aluksi neljäsosa teelusikkaa litraan vettä päivän aikana, ja elimistö kiittää. Annoksen voi nostaa yhteen teelusikkaan vähitellen.

Maitohappobakteerit. Helpoiten saat maitohappobakteerit hapankaalista tai muista hapatetuista kasviksista, Boris-juomasta tai erilaisista kefiireistä. Suoliston hyvinvointi on kaiken perusta, pidä se kunnossa hyviä bakteereita suosien. Käytä myös esim. Tri Tolosen Lepicolia, piihappogeeliä ja maitohappobakteereita kuuriluontoisesti.

Vihreät. Vihreät vihannekset, viherjauheet, merilevät, mikään ei ole niin hyväksi terveydellemme kuin klorofylliä sisältävät kasvikset, todellinen terveyspommi. Varsinkin talviaikaan kannattaa käyttää viherjauheita ja esim. spirulinaa ja klorellaa.

Elimistön pH eli happo-emästasapaino. Tätä ei voisi liikaa korostaa, elimistön emäksisöinti on suoraan sanottuna se elämän ja kuoleman asia. Kun syöt tarpeeksi kasviksia ja vältät niitä pahimpia emäsryöväreitä, olet jo hyvällä tiellä. JuicePLUS+ tulee tässä suurena apuna ja helpotuksena, kasvikset, marjat ja hedelmät kuivatettuina kapseleiden muodossa. 500 g kasviksia tulee helposti täyteen kapseleihin kutistettuina, ne ovat kuin pieniä aarrearkkuja. Täältä http://ma02177.juiceplus.com saat tilattua JuicePLUS+ tuotteita. Kaiken tarvittavan ravintoneuvonnan saat kaupan päälle ilman lisämaksua.

Tunnepuoli kuntoon. Poista elämästäsi tunnepuolen painolastit, pelot, vihan ja katkeruuden tunteet sekä muut elinvoimaa alentavat negatiiviset tunteet, ne vaikuttavat aina kokonaisterveyteen ja vireystilaan. Meidän on vaikea hyväksyä ja uskoa, että suuri osa sairauksista aiheutuu loppujen lopuksi tunnepuolen solmuista ja negatiivisesta ja stressaavasta elämästä. Hyvä ja nopea tapa päästä vanhoista traumoista ja vaikkapa lapsuudesta asti kumpuavista peloista on käyttää apuna EFT-terapiaa, emotional freedom technique eli tunteiden vapautustekniikkaa. Nyrkkeilysäkkiä takomallakin pääset purkamaan ikäviä muistoja. Musiikki on myös oiva apuväline käsitellä vaikeita tunteita. Älä siis pidä niitä sisälläsi, ne sairastuttaa sinut.

Näillä eväin pääsee hyvään alkuun, jos haluaa superenergiat ja huippuolon, jos haluaa tuntea todella elävänsä, on siihenkin kaikki mahdollisuudet ja konstit olemassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s