Vuoden 2017 visioita

magic-1285540_1280

Tässä minun toivotukseni ja visioni uudelle vuodelle 2017:

Uusi vuosi 2017 tuo mukanaan uutta puhdasta rakkaudellista, rauhan, ilon ja valon energiaa. Yhteinen hyvä saa suuremman merkityksen ihmisten elämissä kuin koskaan aikaisemmin. Hyvinvointi, niin henkinen kuin fyysinen, tulee yhä tärkeämmäksi elämänarvoksi ja tavoittelun kohteeksi jokaisella ihmisellä. Sairastumisen todelliset syyt ja paranemisen luonnonmukaiset keinot tulee kaikkien tietoon ja helposti saataville. Jokaisella on mahdollisuus hyvään ja kauniiseen tulevaisuuteen, uuteen vuoteen. Uusi puhdas, terveellinen, oikeudenmukainen, kaikkia elämiä kunnioittava tapa elää saa uuden alun ja kukoistuksen. Jokaiselle suodaan runsautta, rakkautta ja iloa tuutin täydeltä. Uusi alku, uudet energiat, se on vuoden 2017 teema. Hyvää, ihanaa, loisteliasta unelmien vuotta 2017!